18 junio, 2009

TORNEIG ESCOLAR FESTA MAJOR 2009

El passat dissabte 13 de maig, s’ha organitzat el tradicional torneig escolar de festa major. Aquest any la participació s’ha vist reduïda pels diferents compromisos de molts jugadors de l’escola esportiva, i coincidència d’altres tornejos en la comarca. Encara així 10 jugadors es van animar a jugar, sistema lliga a 10 minuts per jugador.
El torneig a excepció pel primer lloc que va marcar des de l’inici Carles Cantero, el segon i tercer lloc va ser molt disputat. A falta de 2 rondes lluitava per aquest lloc 4 persones.

Al final Carles Cantero es va proclamar campió de forma espectacular fent mat amb cavall, i guanyant totes les partides. Hem de dir que es el seu tercer escolar consecutiu i diu adéu com a campió ja que l’any vinent deixarà pas els mes joves i el tindrà que lluitar amb els sèniors. El segon lloc va ser per Xavi Bogas per millor desempat, i el tercer per Ignasi Canela, tots ells de l’Escola Esportiva i del Grup Avançat. També hem de destacar l’Arnau Llobera, revelació de la temporada, que va quedar en quarta posició, però el els va posar difícil als primers classificats.

Com cada any hem de assenyalar el comportament exemplar de pares i jugadors.